A TraumaAmbulancia megváltozott munkaképességűeket segítő álláskereső és mentor programja


A TraumaAmbulancia az Incorpora Program keretében 2020-tól segíti a megváltozott munkaképességűek munkahely keresését és számukra mentor programot biztosít.

Az Incorpora az ERSTE Alapítvány és a La Caixa Alapítvány kezdeményezésével indult el civil szervezetek együttműködésében 2016-ban, azzal a céllal, hogy a veszélyeztetett helyzetű emberek elhelyezkedését támogassa. Az Incorpora egy sikeresen működő, nemzetközi módszertan alapján kialakított hálózat, mely ingyenes szolgáltatásokat kínál egy átfogó munkaerő-piaci folyamat keretében a különböző, diszkrimináció által veszélyeztetett álláskeresők és a felelős foglalkoztatást támogató munkáltatók számára egyaránt. 2016 óta működő hálózata több mint 700 álláskeresőt helyezett már el, és mintegy 400 vállalatot sikerült bevonnia a programba. Hálózatukon keresztül a munkaadók egyszerre többféle célcsoportot is el tudnak érni.

A TraumaAmbulancia így az Incorpora Program keretében teljes munkahelyi beilleszkedési szolgáltatást nyújt a vállalkozásoknak, amelyek segítik HR-osztályokat a feladat elvégzésében, miközben hozzájárulnak a munkahelyteremtéshez azok számára, akiknek a legjobban szüksége van rá.

Tevékenységeink

  • Térítésmentes toborzási és munkaerő-piaci szolgáltatások a cégek és az álláskereső ügyfelek számára is
  • Segítségnyújtás a toborzási feladatokban partnervállalataink számára; a felméréstől egészen a toborzás-kiválasztási és beillesztési folyamatig
  • Utókövetés – a hosszú távú munkahelymegtartás érdekében
  • Vállalkozás indításában való segítségnyújtás az önfoglalkoztatást tervezők számára

Mentor program

Molnár Csilla kineziológus és tréner mentorként segíti az integrációs nehézségekkel küzdő munkavállalókat egyénre szabott módszerekkel a legjobb munkahely megtalálásában és megtartásában. Csilla több mint 15 éve dolgozik terapeutaként, segítve az emberek egyéni fejlődését. Az egyéni foglalkozások és a csoportos tréningek egyaránt közel állnak hozzá.

Célja a megváltozott munkaképességű emberek segítése a teljes értékű élet megvalósításban.

  • személyre szabott tanácsadás
  • állásinterjúra való felkészítés
  • munkahelyi beilleszkedés támogatása
  • utókövetés

Molnár Csilla

Molnár Csilla
kineziológus, terapeuta, tréner
Kapcsolat: munkaneked.ta@gmail.com

Támogassa a
TraumaAmbulancia Egyesület
munkáját!

MagNet Bank
16200106-11632713

traumaambulancia logó kör