Vállalatoknak, szakmai partnereknek


Szakmai előadások és workshopok szervezése

Egyesületünk révén többéves tapasztalatunk van önsegítő csoportok, létrehozásában és vezetésében. Számos témakörben tartottunk már előadásokat és workshopokat az alábbi témákban és célokkal:

  • baleseti prevenció: megelőzése, elkerülése, tudatos jelenlét növelése a káresemény közben
  • komplex preventív programok kidolgozása és a konkrét, érintett egyénre alkalmazása
  • baleseti káresemény utáni állapotok meghatározása, cselekvési terv vázolása, elősegíteni a mentális egészség állapotának javulását a balesetet követően az egyéni és társadalmi, szocializációs környezeti közérzetet befolyásoló egyéni feltételrendszer (programok, terápia, már a kórházban kap mentális támogatást is stb.) és eszköztár meghatározása

Vállalatoknak

A TraumaAmbulancia álláskereső programja

Jelenleg Magyarországon számos vállalat munkaerőhiánnyal küzd, ennek ellenére a megváltozott munkaképességű emberek integrációja mégis nehézségekbe ütközik.
Ez a program rendkívül fontos számunkra, hiszen egyesületünk jelentős információs bázissal és a kialakított széles kapcsolati rendszerrel rendelkezik, amelynek segítségével gyorsan és megbízhatóan érhetjük el mind az álláskeresőket, mind az együttműködésre nyitott kis- közép vagy nagyvállalaltokat.

A TraumaAmbulancia az Incorporával együttműködésben rendszerezett, aktuális és az egyéni helyzeteket is figyelembe vevő információt biztosít az álláskeresők számára. Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy ezek az emberek sikerrel pályázzanak meg nagyvállalati állásokat. A program részben készségeket fejleszt, de hasznos kapcsolatokat és személyre szabott stratégiák kiépítésében is támogatja álláskeresőit, melyek nélkülözhetetlenek a sikeres karrierépítéshez.

Támogassa a
TraumaAmbulancia Egyesület
munkáját!

MagNet Bank
16200106-11632713

traumaambulancia logó kör