Vállalatoknak, szakmai partnereknek


Szakmai előadások és workshopok szervezése

Egyesületünk révén többéves tapasztalatunk van önsegítő csoportok, létrehozásában és vezetésében. Számos témakörben tartottunk már előadásokat és workshopokat az alábbi témákban és célokkal:

 • baleseti prevenció: megelőzése, elkerülése, tudatos jelenlét növelése a káresemény közben
 • komplex preventív programok kidolgozása és a konkrét, érintett egyénre alkalmazása
 • baleseti káresemény utáni állapotok meghatározása, cselekvési terv vázolása, elősegíteni a mentális egészség állapotának javulását a balesetet követően az egyéni és társadalmi, szocializációs környezeti közérzetet befolyásoló egyéni feltételrendszer (programok, terápia, már a kórházban kap mentális támogatást is stb.) és eszköztár meghatározása

Vállalatoknak

A TraumaAmbulancia álláskereső programja

Jelenleg Magyarországon számos vállalat munkaerőhiánnyal küzd, ennek ellenére a megváltozott munkaképességű emberek integrációja mégis nehézségekbe ütközik.
Ez a program rendkívül fontos számunkra, hiszen egyesületünk jelentős információs bázissal és a kialakított széles kapcsolati rendszerrel rendelkezik, amelynek segítségével gyorsan és megbízhatóan érhetjük el mind az álláskeresőket, mind az együttműködésre nyitott kis- közép vagy nagyvállalatokat.

A TraumaAmbulancia az Incorporával együttműködésben rendszerezett, aktuális és az egyéni helyzeteket is figyelembe vevő információt biztosít az álláskeresők számára. Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy ezek az emberek sikerrel pályázzanak meg nagyvállalati állásokat. A program részben készségeket fejleszt, de hasznos kapcsolatokat és személyre szabott stratégiák kiépítésében is támogatja álláskeresőit, melyek nélkülözhetetlenek a sikeres karrierépítéshez.

Termékek

Mentális segítő forródrót

Lehetőséget biztosítunk tréningjeink és workshopjaink után, de akár önálló termékként is a problémák megvitatására szakértő tanácsadóink bevonásával. A résztvevők online egyéni konzultációs lehetőséget vehetnek igénybe előzetes jelentkezés alapján magyar vagy angol nyelven.

Kríziskezelés workshop vezetőknek

Hogyan kezeljem saját és kollégáim várható lelki és otthoni nehézségeit? Hogyan lehetek hiteles vezető egyszerre az online és élő térben? Hogyan egyeztessem össze vezetőként a teljesítmény-elvárásokat az emberek nehézségeivel?

Távmunka és otthoni wellbeing webinar

Hogyan keretezzük a napot, hogy ne mosódjon el a munkaidő és a privát idő? Mit kezdjünk azzal, ha a járványhelyzet miatt ingerlékenynek, nyomottnak érezzük magunkat? Hogyan építsünk és tartsunk fenn személyes kapcsolódást az online térben? Hogyan adjunk visszajelzést és hogyan rendezzük a konfliktusainkat?

Reziliencia tréning munkavállalóknak

Mit jelent a reziliencia, hol lehet helye az életemben? Hogyan fordítsam át a kiszolgáltatottság érzését erőbe? Mi a következő lépés számomra, ha éppen nehézségekkel küzdök? Hogyan lehetek erősebb a jövő kihívásaival szemben?

Helping by doing tréning munkavállalóknak

Hogyan válhatunk a krízisben szemlélőkből jelenünk alakítóivá? Milyen nyereségeink lehetnek az első pillantásra veszteségnek tűnő helyzetekben? Mit gondolnak a megváltozott világról mások és miképpen hatnak ezzel döntéseinkre? Hogyan lelhetek magamban többlet erőre az “új normális” átmeneti időszakában?

Trénereink

 • Krausz Csilla
  az egyesület alapítója, motivációs előadó
 • dr. Sárközi Alexandra
  az egyesület szóvivője, kommunikációs szakértő, tréner
 • dr. Temesvári Orsolya
  az egyesület önkéntese, TED előadó, motivációs előadó, a Helping by Doing program kidolgozója
 • Tóth Balázs
  pszichológus, online tanulásmenedzsment szakértő, egészség coach, a “Hiedelmeink” c. könyv társszerzője Csányi Vilmos mellett
 • Végh József
  pszichológus, kriminálpszichológus, a lélektaktikai tréning kidolgozója, szervezeti változásmenedzsment tréner

Referenciák

A 2019-es Good Impact rendezvény legnépszerűbb termékét, a „Mentáltréning másodsegély” workshopunkat a Praktiker, a British Petrol és az MVM Zrt. is megvásárolta.

2020-ban a NIOK Alapítvány Civil Díj döntőjébe kerültünk a “Legígéretesebb új szervezet” kategóriában.

Támogassa a
TraumaAmbulancia Egyesület
munkáját!

MagNet Bank
16200106-11632713

traumaambulancia logó kör