Kérj segítséget!


Nem vagy egyedül

A TraumaAmbulancia Egyesület minden hónap utolsó keddjén beszélgetést vagy más közösségi programot szervez. Az összejövetelek baráti hangulatban, szakemberek közreműködésével zajlanak. További célunk rendszeres terápiás jellegű, önsegítő körök működtetése és további szakemberek bevonásával minél szélesebb körű segítség nyújtása, változatos eszköztárral.

Kérj segítséget

Ebben a küldetésben az egyesületet olyan emberek segítik, akik maguk is átéltek életveszélyes, akár maradandó sérülést okozó baleseteket, élethelyzeteket, mégis teljes életet élnek. Sőt, sokuk kiemelkedik a társadalmi átlagból kivételes életútjával. Tarts velünk, keress bennünket!

Szakértő segítség

A Traumaambulancia a lelki egészséghez vezető útról szerzett tapasztalatokkal és felkészült szakembereivel bárkinek képes mentális biztonságot nyújtani. Támaszt és konkrét lehetőségeket kínál nemcsak a testi és lelki sérülést szenvedetteknek, hanem hozzátartozóiknak, barátaiknak, vagy balesetben bármilyen módon érintetteknek is.

Kérj segítséget

A mindenki által fontosnak tartott elsősegélynyújtás mintájára a szintén fontos, de időben későbbre tolódó másodsegélynyújtás elterjesztése is vállalkozik.

Támogassa a
TraumaAmbulancia Egyesület
munkáját!

MagNet Bank
16200106-11632713

traumaambulancia logó kör