Rólunk


A TraumaAmbulancia Egyesület eredeti célja olyan balesetet szenvedett embereken segíteni, akik a fizikai gyógykezelésen túl lelki támogatásra szorulnak. Míg az orvosok, gyógytornászok a fizikai sérülésekkel foglalkoznak, mi a lelki sebeket segítenünk begyógyítani. A TraumaAmbulanciát Krausz Csilla hívta életre, miután egy őt ért balesetet követően megtapasztalta, hogy a fizikai gyógyulás mellett mennyire fontos ápolni a nem látható lelki sebeket is. Információ híján sokan nincsenek tisztában azzal, hogy balesetük kapcsán lelki segítségre szorulnak, egy teljesen új és adott esetben ijesztőnek tűnő lelki állapotba kerülhetnek.

Az azóta eltelt időszakban csapatunk, tevékenységünk fejlődése és több éves tapasztalatunk alapján terjesztettük ki a munkánk spektrumát és nyitottunk bármilyen egyéb traumát átélt személyek irányába is.

legyen szó a koronavírus járvány következményeiről, a háború hatásairól vagy éppen egyéni akadályokról, küldetésünk, hogy segítséget és támaszt nyújtsunk az érintettek traumáinak felismerésében és következményeinek feldolgozásában.

Fő feladatunknak tekintjük, hogy társadalmi szinten kiemelt figyelmet fordítsunk a trauma-tudatos szemlélet kialakítására.

Víziónk, hogy országos szinten ismert, fenntartható szervezetté váljunk, mely meghatározó segítője a traumával érintett embertársainak.

Hosszútávú célkitűzésünk a társadalmi szemléletformálás, a trauma-tudatos gondolkodás kialakítása, melynek eredményeképpen az emberek segíteni tudnak saját magukon és közvetlen környzetükön is. Valamint, hogy a mentális egészség fontossága felértékelődjön össztársadalmi szinten is.

Személyesen érintett önkénteseink és céljainkat magukénak valló szakemberek közreműködésével segítséget, támaszt nyújtunk traumák következményeinek felismerésében és feldolgozásában, ezáltal hiteles, magas színvonalú megosztható tudásunkkal rugalmasan tudunk reagálni az egyének életében felmerülő, aktuális problémákra.

Támogassa a
TraumaAmbulancia Egyesület
munkáját!

MagNet Bank
16200106-11632713

traumaambulancia logó kör

A TraumaAmbulancia aktív tagjai

Krausz Csilla

Krausz Csilla
az egyesület alapító elnöke

 

Temesvári Orsolya
elnökségi tag, önkéntes, újságíró

Szántó Katalin
önkéntes, hr tanácsadó, vállalati kapcsolatok

Királyfalvi Dóri

Királyfalvi Dóri
alapító, marketing-kommunikációs szakértő

Papp Judit
család és párterápiás konzultáns

Hernádi Judit
önkéntes, pszichológus

Torma Ágnes Anna
önkéntes, kommunikációs szakértő

A TraumaAmbulancia támogatói

Sárközi Alexandra

Dr. Sárközi Alexandra
alapító, kommunikációs vezető

dr. Sebestyén Judit

Dr. Sebestyén Judit
alapító, plasztikai sebész, főorvos

Nádai Anikó

Nádai Anikó
közgazdász, marketing stratégiai szakértő

Molnár Csilla

Molnár Csilla
kineziológus, terapeuta, tréner

Andor Eszter

Andor Eszter
alapító, gyógypedagógus, kineziológus és családterapeuta